Kontaktiraj DMCA

V skladu z Zakonom o digitalnih avtorskih pravicah (DMCA) je VARME d.o.o. uvedel postopek za odzivanje na obvestila o domnevnih kršitvah avtorskih pravic. Če menite, da nekaj gradiva na spletnem mestu, ki je v lasti ali pod nadzorom VARME d.o.o. (na primer spletnega mesta za javno naročilo ali spletnega mesta fundacije podjetja) krši vaše avtorske pravice, pošljite obvestilo našem zastopniku DMCA (katerega kontaktni podatki so spodaj) z naslednjim informacije:

  • Opis materiala, ki krši avtorske pravice;
  • Lokacijo na našem spletnem mestu, kjer je material prikazan, da ga lahko najdemo (npr. URL);
  • Podpisana (fizična ali elektronska) izjava, da ste pooblaščeni za delovanje v imenu lastnika avtorskih pravic, za katere trdite, da je kršena, ne glede na to, ali ste vi ali nekdo drug;
  • Vaši kontaktni podatki, vključno z naslovom, telefonsko številko in e-poštnim naslovom;
  • Izjavo, ki ste jo dali pod kazen za krivo pričevanje, da ste v dobri veri prepričani, da lastnik avtorskih pravic, njegov zastopnik ali veljavni zakoni, ki jih najdete na našem spletnem mestu, ne dovolijo identificiranega gradiva in da so informacije, ki ste jih navedli v obvestilo je točno.

Te informacije pošljite na naslov:

VARME d.o.o.
Na postajo 45
1315 Velike Lašče
Slovenija

Ali nam pošljite e-pošto:

ponudbe@varme.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services