Piškotki

Kaj je piškotek?

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih ustvari obiskano spletno mesto in vsebujejo podatke. Shranjene so na računalniku obiskovalca, da uporabniku omogočijo dostop do različnih funkcij. Na tej spletni strani (»spletno mesto«) se uporabljajo tako sejni piškotki kot piškotki brez zasedanja. Sesalni piškotek se začasno shrani v pomnilnik računalnika, medtem ko obiskovalec brskate po spletnem mestu. Ta piškotek se izbriše, ko uporabnik zapre svoj spletni brskalnik ali po določenem času (kar pomeni, da seja poteče). Piškotek brez seje ostane na računalniku obiskovalca, dokler ga ne izbrišete.

Zakaj uporabljamo piškotke?

Piškotke uporabljamo za več informacij o tem, kako obiskovalci sodelujejo z našo vsebino in nam pomagajo izboljšati izkušnjo ob obisku naše strani.

Uporabnost strani

Funkcijo delitve uporabljajo obiskovalci, da priporočajo našo spletno stran in vsebino na socialnih omrežjih, kot sta Facebook in Twitter. Piškotki shranjujejo informacije o tem, kako obiskovalci uporabljajo funkcijo skupne rabe – čeprav ne na individualni ravni -, tako da je spletno mesto mogoče izboljšati. Če piškotkov ne sprejmete, se podatki ne shranjujejo. Za nekatere funkcije znotraj našega spletnega mesta uporabljamo tretje dobavitelje, na primer, ko obiščete stran z videoposnetki, ki so vdelani iz YouTube ali povezavami na YouTube. Ti videoposnetki ali povezave (in vse druge vsebine tretjih dobaviteljev) lahko vsebujejo piškotke tretjih oseb in za informacije o njihovi uporabi piškotkov si lahko ogledate pravilnike spletnih mest teh tretjih oseb.

Piškotki, ki jih uporabljamo:

To spletno mesto uporablja Google Analytics, ki uporablja piškotke. Na skupni ravni piškotki shranjujejo informacije o tem, kako obiskovalci uporabljajo spletno mesto, vključno s številom prikazanih strani, od kod prihaja obiskovalec in številom obiskov, da bi izboljšali spletno mesto in zagotovili dobro uporabniško izkušnjo. Če piškotkov ne sprejmete, se podatki ne shranjujejo.

Kako zavrniti piškotke?

Piškotkov ne bomo uporabljali za zbiranje osebnih podatkov o obiskovalcu.

Vendar pa lahko izberete, ali želite zavrniti ali blokirati piškotke, ki so nastavljene za varme.si, tako da spremenite nastavitve brskalnika – za več podrobnosti si oglejte “funkcijo pomoči” v vašem brskalniku. Večina brskalnikov samodejno sprejme piškotke, tako da, če ne želite uporabljati piškotkov, boste morali aktivno izbrisati ali blokirati piškotke.

Za informacije o uporabi piškotkov v brskalnikih mobilnih telefonov in podrobnosti o tem, kako zavrniti ali izbrisati takšne piškotke, glejte priročnik za mobilni telefon.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services