Pogoji poslovanja

To spletno stran upravlja Varme d.o.o.. Po vsej strani se izrazi »mi«, »mi« in »naši« nanašajo na Varme d.o.o.. Varme d.o.o. ponuja to spletno stran, vključno z vsemi informacijami, orodji in storitvami, ki so na voljo na tej spletni strani za vas, uporabniku, odvisno od tega, ali sprejmete vse pogoje, pravila in obvestila, ki so navedena tukaj.

Če obiščete našo spletno stran in / ali kupite kaj od nas, sodelujete v naši »storitvi« in se strinjate, da vas zavezujejo sledeči pogoji in določila (»pogoji in določila«, »pogoji«), vključno s tistimi dodatnimi pogoji in pravilniki in / ali na voljo s hiperpovezavo. Ti pogoji in določila veljajo za vse uporabnike spletnega mesta, tudi brez omejitev za uporabnike, ki so brskalniki, prodajalci, kupci, trgovci in / ali sodelavci vsebine.

Preden dostopite do naše spletne strani ali jo uporabljate, pozorno preberite te pogoje. Z dostopom ali uporabo katerega koli dela spletnega mesta se strinjate, da vas zavezujejo ti pogoji in določila. Če se ne strinjate z vsemi pogoji in določili te pogodbe, potem ne smete dostopati do spletne strani ali uporabljati storitev. Če se ti pogoji in določila obravnavajo kot ponudba, je sprejetje izrecno omejeno na te pogoje.

Za vse nove funkcije ali orodja, ki so dodana trenutni trgovini, veljajo tudi pogoji in določila. Na tej strani si lahko kadar koli ogledate najnovejšo različico Pravil in pogojev. Pridržujemo si pravico do posodobitve, spremembe ali zamenjave kateregakoli dela teh pogojev in določil z objavo posodobitev in / ali sprememb na naši spletni strani. Vaša odgovornost je, da redno pregledujete to stran za spremembe. Vaša nadaljnja uporaba ali dostop do spletnega mesta po knjiženju kakršnih koli sprememb pomeni sprejetje teh sprememb.

Splošni pogoji

Pridržujemo si pravico, da zavrnemo storitev za vsakogar iz kakršnega koli razloga.

Razumete, da se lahko vaša vsebina (brez podatkov o kreditni kartici) prenese nešifrirano in vključuje (a) prenos po različnih omrežjih; in (b) spremembe za uskladitev in prilagoditev tehničnim zahtevam povezovalnih omrežij ali naprav. Podatki o kreditni kartici so med prenosom prek omrežij vedno šifrirani.

Strinjate se, da ne boste reproducirali, kopirali, kopirali, prodajali, preprodali ali izkoriščali katerega koli dela storitve, uporabe storitve ali dostopa do storitve ali kakršnega koli stika na spletnem mestu, prek katerega je storitev zagotovljena, brez izrecnega pisnega dovoljenja .

Naslovi, uporabljeni v tem sporazumu, so vključeni le zaradi lažjega razumevanja in ne omejujejo ali drugače vplivajo na te pogoje.

Natančnost, popolnost in pravočasnost informacij

Nismo odgovorni, če informacije, ki so na voljo na tem spletnem mestu, niso točne, popolne ali aktualne. Gradivo na tej spletni strani je namenjeno samo splošnim informacijam in se ne sme zanesti ali uporabiti kot edina podlaga za sprejemanje odločitev brez posvetovanja s primarnimi, natančnejšimi, popolnejšimi ali pravočasnejšimi viri informacij. Vsakršno zanašanje na gradivo na tej strani je na lastno odgovornost.

To spletno mesto lahko vsebuje določene zgodovinske podatke. Zgodovinske informacije, nujno, niso aktualne in so na voljo samo za vašo referenco. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spreminjamo vsebino tega spletnega mesta, vendar nismo dolžni posodabljati podatkov na naši spletni strani. Strinjate se, da je vaša odgovornost, da spremljate spremembe na naši spletni strani.

Sprememba storitve in cen

Cene naših izdelkov se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Pridržujemo si pravico, da kadarkoli brez predhodnega obvestila kadarkoli spremenimo ali prekinemo storitev (ali kateri koli njen del ali vsebino).

Za spremembo, spremembo cene, začasno prekinitev ali prekinitev storitve ne odgovarjamo vam ali tretjim osebam.

Izdelki ali storitve

Nekateri izdelki ali storitve so lahko na voljo izključno prek spleta. Ti izdelki ali storitve imajo lahko omejene količine in se lahko vrnejo ali zamenjajo le v skladu z našo politiko vračanja.

Naredili smo vse, da bi čim bolj natančno prikazali barve in slike naših izdelkov, ki se pojavljajo v trgovini. Ne moremo zagotoviti, da bo prikaz barve vašega računalniškega monitorja natančen.

Pridržujemo si pravico, vendar ne zavezujemo, da omejimo prodajo naših izdelkov ali storitev na katero koli osebo, geografsko regijo ali jurisdikcijo. To pravico lahko uveljavljamo za vsak primer posebej. Pridržujemo si pravico, da omejimo količine izdelkov ali storitev, ki jih ponujamo. Vsi opisi izdelkov ali cene izdelkov se lahko spremenijo kadarkoli brez predhodnega obvestila, po lastni presoji. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli prekinemo vsak izdelek. Vsaka ponudba za kateri koli izdelek ali storitev na tej strani je neveljavna, kjer je to prepovedano.

Ne jamčimo, da bo kakovost izdelkov, storitev, informacij ali drugega materiala, ki ste ga kupili ali pridobili, izpolnila vaša pričakovanja ali da bodo odpravljene vse napake v storitvi.

Natančnost obračunavanja in informacij o računu

nad katerim ne spremljamo niti nimamo nadzora niti vnosa.

Pridržujemo si pravico do zavrnitve naročila, ki ga oddate. Po lastni presoji lahko omejimo ali prekličemo kupljene količine na osebo, na gospodinjstvo ali na naročilo. Te omejitve lahko vključujejo naročila, ki jih izdajo isti ali isti račun stranke, ista kreditna kartica in / ali naročila, ki uporabljajo isti naslov za obračun in / ali dostavo. V primeru, da naredimo spremembo ali prekličemo naročilo, vas bomo lahko poskusili obvestiti tako, da se obrnete na e-pošto in / ali naslov za plačevanje ali telefonsko številko, ki ste ju dobili ob naročilu. Pridržujemo si pravico, da omejimo ali prepovemo naročila, za katera je po naši presoji mogoče sklepati, da jih dajo trgovci, prodajalci ali distributerji.

Strinjate se, da boste zagotovili aktualne, popolne in natančne podatke o nakupu in računu za vse nakupe, ki ste jih opravili v naši trgovini. Strinjate se, da boste takoj posodobili svoj račun in druge informacije, vključno z e-poštnim naslovom in številkami kreditnih kartic ter datumi poteka, da bomo lahko dokončali vaše transakcije in vas po potrebi kontaktirali.

Za več podrobnosti si oglejte našo politiko vračanja.

Neobvezna orodja

Lahko vam omogočimo dostop do orodja tretjih oseb

Potrjujete in se strinjate, da nudimo dostop do takih orodij, kot so “in so na voljo”, brez kakršnih koli jamstev, predstavitev ali pogojev kakršnekoli vrste in brez kakršne koli odobritve. Ne bomo imeli nobene odgovornosti, ki izhaja iz ali se nanaša na vašo uporabo neobveznih orodij tretjih oseb.

Vsaka uporaba izbirnih orodij, ki so na voljo prek spletnega mesta, je v celoti na vašo lastno odgovornost in odgovornost, zato se prepričajte, da ste seznanjeni s pogoji, ki določajo orodja, ki jih zagotavlja ustrezni tretji ponudnik (i), in jih odobravate.

Prav tako lahko v prihodnosti ponujamo nove storitve in / ali funkcije prek spletne strani (vključno z izdajo novih orodij in virov). Za te nove funkcije in / ali storitve veljajo tudi ti pogoji in določila.

Povezave tretjih oseb

Določene vsebine, izdelki in storitve, ki so na voljo prek naše storitve, lahko vključujejo gradiva tretjih oseb.

Povezave tretjih oseb na tem spletnem mestu vas lahko usmerijo na spletna mesta tretjih oseb, ki niso povezana z nami. Nismo odgovorni za preučevanje ali ocenjevanje vsebine ali točnosti in ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za materiale ali spletne strani tretjih oseb ali za druge materiale, izdelke ali storitve tretjih oseb.

Ne odgovarjamo za kakršno koli škodo ali škodo, ki je povezana z nakupom ali uporabo blaga, storitev, virov, vsebine ali drugih transakcij v zvezi s spletnimi mesti tretjih oseb. Natančno preberite pravila in prakse tretjih oseb in se prepričajte, da jih razumete, preden se lotite kakršne koli transakcije. Pritožbe, zahtevki, pomisleki ali vprašanja v zvezi s proizvodi tretjih oseb bi morali biti usmerjeni na tretjo stranko.

Komentarji uporabnikov, povratne informacije in druga stališča

Če na našo zahtevo pošljete določene posebne prispevke (npr. Vpisne dokumente) ali brez naše zahteve, nam pošljete ustvarjalne ideje, predloge, predloge, načrte ali druge materiale, bodisi na spletu, po e-pošti, po pošti ali kako drugače. (skupaj, “komentarji”) se strinjate, da lahko kadarkoli brez omejitev urejamo, kopiramo, objavljamo, distribuiramo, prevajamo ali kako drugače uporabljamo v katerem koli mediju kakršne koli komentarje, ki ste nam jih posredovali. Mi smo in ne bomo dolžni (1) ohraniti zaupnih pripomb; (2) plačati nadomestilo za kakršne koli pripombe; ali (3) odgovor na kakršne koli pripombe.

Mi lahko, vendar nimamo nobene obveznosti, da spremljamo, urejamo ali odstranjujemo vsebino, za katero ugotovimo, da je po naši presoji nezakonita, žaljiva, groženjska, klevetniška, obrekovalna, pornografska, nespodobna ali kako drugače sporna ali krši intelektualno lastnino katere koli stranke ali te pogoje .

Strinjate se, da vaše pripombe ne bodo kršile nobenih pravic katere koli tretje osebe, vključno z avtorskimi pravicami, blagovno znamko, zasebnostjo, osebnostjo ali drugo osebno ali lastniško pravico. Poleg tega se strinjate, da vaši komentarji ne bodo vsebovali klevetnega ali kako drugače nezakonitega, neprimernega ali nespodobnega gradiva ali vsebovali kakršnega koli računalniškega virusa ali druge zlonamerne programske opreme, ki bi lahko na kakršen koli način vplivala na delovanje storitve ali katere koli povezane spletne strani. Ne smete uporabiti lažnega e-poštnega naslova, se pretvarjati, da ste nekdo, ki ni vaše, ali kako drugače zavajati nas ali tretje osebe glede izvora komentarjev. Vi ste izključno odgovorni za kakršne koli pripombe in njihovo točnost. Ne prevzemamo nobene odgovornosti in ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne pripombe, ki ste jih poslali vi ali katera koli tretja oseba.

Osebni podatki

Vaše posredovanje osebnih podatkov preko trgovine ureja naša Politika zasebnosti. Za ogled našega pravilnika o zasebnosti.

Napake, netočnosti in opustitve

Občasno lahko na naši spletni strani ali v storitvi obstajajo informacije, ki vsebujejo tipografske napake, netočnosti ali opustitve, ki so lahko povezane z opisi izdelkov, cenami, promocijami, ponudbami, stroški dostave izdelkov, tranzitni časi in razpoložljivost. Pridržujemo si pravico, da popravimo morebitne napake, netočnosti ali opustitve ter spremenimo ali posodobimo informacije ali prekličemo naročila, če so kakršne koli informacije v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani netočne kadar koli brez predhodnega obvestila (tudi po tem, ko ste poslali naročilo).

Ne zavezujemo se, da bomo posodobili, spremenili ali pojasnili informacije v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani, tudi brez omejitev, informacije o cenah, razen če to zahteva zakon. Navedenih datumov posodobitve ali osveževanja, ki bi bili uporabljeni v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani, ne bi smeli označevati, da so bile vse informacije v storitvi ali na kateri koli povezani spletni strani spremenjene ali posodobljene.

Prepovedana uporaba

Poleg drugih prepovedi, kot so navedene v Pravilih in pogojih, vam je prepovedano uporabljati spletno mesto ali njegovo vsebino: (a) za kakršen koli nezakonit namen; (b) zahtevati druge, da izvajajo ali sodelujejo pri nezakonitih dejanjih; (c) kršijo mednarodne, zvezne, pokrajinske ali državne predpise, pravila, zakone ali lokalne uredbe; (d) kršiti ali kršiti naše pravice intelektualne lastnine ali pravice intelektualne lastnine drugih; (e) nadlegovanje, zloraba, žaljenje, poškodovanje, klevetanje, obrekovanje, omalovaževanje, ustrahovanje ali diskriminacijo na podlagi spola, spolne usmerjenosti, vere, etnične pripadnosti, rase, starosti, narodnosti ali invalidnosti; (f) predložiti napačne ali zavajajoče informacije; (g) nalaganje ali prenašanje virusov ali katere koli druge vrste zlonamerne kode, ki bo ali bo uporabljena na kakršen koli način, ki bo vplival na funkcionalnost ali delovanje storitve ali katerega koli povezanega spletnega mesta, drugih spletnih strani ali interneta; (h) zbiranje ali spremljanje osebnih podatkov drugih; (i) spam, phish, pharm, izgovor, pajek, pajkanje ali strganje; (j) za kakršen koli obsceni ali nemoralni namen; ali (k) posegati v ali se izogibati varnostnim značilnostim storitve ali katere koli povezane spletne strani, drugih spletnih strani ali interneta. Pridržujemo si pravico, da prekine vašo uporabo storitve ali katere koli povezane spletne strani zaradi kršenja prepovedanih uporab.

Zavrnitev jamstev; Omejitev odgovornosti

Ne jamčimo, da bo vaša uporaba naše storitve neprekinjena, pravočasna, varna ali brez napak.

Ne jamčimo, da bodo rezultati, pridobljeni z uporabo storitve, točni ali zanesljivi.

Strinjate se, da lahko od časa do časa odstranimo storitev za nedoločen čas ali kadar koli prekinemo storitev, ne da bi vas o tem obvestili.

Izrecno se strinjate, da je vaša uporaba ali nezmožnost uporabe storitev na vašo lastno odgovornost. Storitev in vsi izdelki in storitve, ki ste jih prejeli prek storitve, so (razen kot je izrecno navedeno) zagotovljeni “kot so” in “kot so na voljo” za vašo uporabo, brez kakršne koli reprezentacije, jamstev ali kakršnih koli pogojev, bodisi izrecnih ali vključno z vsemi impliciranimi garancijami ali pogoji tržljivosti, tržne kakovosti, primernosti za določen namen, trajnostjo, nazivom in nekršitvijo.

V nobenem primeru {vaše podjetje}, naši direktorji, uradniki, zaposleni, podružnice, zastopniki, izvajalci, pripravniki, dobavitelji, ponudniki storitev ali dajalci licenc ne bodo odgovorni za kakršno koli škodo, izgubo, terjatev ali kakršno koli neposredno, posredno, naključno, kazensko, posebne ali posledične škode kakršne koli vrste, vključno z, neomejeno izgubljenimi dobički, izgubljenimi prihodki, izgubljenimi prihranki, izgubo podatkov, stroški nadomestitve ali podobnimi škodami, bodisi na podlagi pogodbe, odškodnine (vključno z malomarnostjo), objektivne odgovornosti ali drugače, ki izhajajo iz vaše uporabe katere koli storitve ali izdelkov, nabavljenih z uporabo storitve, ali za katero koli drugo zahtevo, povezano na kakršen koli način z vašo uporabo storitve ali katerega koli izdelka, vključno z, vendar ne omejeno na, kakršne koli napake ali opustitve v kateri koli vsebini ali kakršno koli izgubo ali škodo kakršne koli vrste, ki nastane kot posledica uporabe storitve ali katere koli vsebine (ali izdelka), objavljenega, posredovanega ali kako drugače danega na voljo prek storitve, tudi če je obveščena o njihovi možnosti. Ker nekatere države ali jurisdikcije ne dovoljujejo izključitve ali omejitve odgovornosti za posledično ali naključno škodo, je v takih državah ali jurisdikcijah naša odgovornost omejena v največjem obsegu, ki ga dovoljuje zakon.

Odškodnina

Strinjate se, da boste plačali odškodnino, jo zaščitili in zaščitili Varme d.o.o. in naše matične družbe, odvisne družbe, podružnice, partnerje, uradnike, direktorje, agente, izvajalce, dajalce licenc, ponudnike storitev, podizvajalce, dobavitelje, pripravnike in zaposlene, ki so neškodljivi od zahtev , vključno z razumnimi odvetniškimi honorarji, ki jih naredi katera koli tretja oseba zaradi kršitve teh Pogojev in pogojev ali dokumentov, ki jih vključijo s sklicevanjem, ali vaše kršitve katerega koli zakona ali pravic tretje osebe.

Ločljivost

Če se ugotovi, da je katera koli določba teh določil in pogojev nezakonita, neveljavna ali neizvršljiva, mora biti ta določba izvršljiva v največjem obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, in neizvršljivi del se šteje za ločen od teh pogojev in poslovanja, takšna določitev ne vpliva na veljavnost in izvršljivost drugih preostalih določb.

Prekinitev

Obveznosti in obveznosti strank, nastale pred datumom odpovedi, veljajo po prenehanju tega sporazuma za vse namene.

Ti pogoji in določila veljajo, dokler jih ne prekinemo vi ali mi. Ta določila in pogoje lahko kadar koli prekinete tako, da nas obvestite, da ne želite več uporabljati naših storitev ali ko prenehate uporabljati naše spletno mesto.

Če v naši edini presoji neuspešno ali če sumimo, da niste izpolnili pogojev ali določil teh pogojev, lahko tudi ta pogodba kadarkoli odpovemo brez obvestila in ostaneš odgovorna za vse zapadle zneske datum zaključka; in / ali vam lahko v skladu s tem zavrne dostop do naših storitev (ali katerih koli njihovih delov).

Celotni dogovor

Če ne bomo uveljavili ali uveljavili katere koli pravice ali določil teh pogojev in pogojev, to ne pomeni odpovedi takšni pravici ali določbi.

Ti Pravila in pogoji ter vsa pravila ali pravila delovanja, ki jih objavljamo na tej strani ali v zvezi s Storitvijo, predstavljajo celotno pogodbo in razumevanje med vami in nami in urejajo vašo uporabo storitve, ki nadomešča vse predhodne ali sočasne sporazume, komunikacije in predloge. ustno ali pisno, med vami in nami (vključno, vendar ne omejeno na, vse prejšnje različice pogojev).

Kakršne koli dvoumnosti pri razlagi teh pogojev se ne smejo razlagati proti pripravljavcu.

Pravo

Ti pogoji in kakršni koli ločeni sporazumi, s katerimi vam nudimo storitve, se urejajo in razlagajo v skladu z zakoni RS.

Spremembe pogojev

Na tej strani si lahko kadar koli ogledate najnovejšo različico Pravil in pogojev.

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji posodobimo, spremenimo ali nadomestimo kateri koli del teh pogojev in določil, tako da objavimo posodobitve in spremembe na naši spletni strani. Vaša odgovornost je, da redno pregledujete našo spletno stran zaradi sprememb. Vaša nadaljnja uporaba ali dostop do naše spletne strani ali storitve po objavi kakršnih koli sprememb teh pogojev in določil pomeni sprejetje teh sprememb.

Kontaktni podatki

Vprašanja v zvezi s pogoji in pogoji nam pošljite na naslov ponudbe@varme.si.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services