Politika zasebnsoti

Kdo smo

Naslov naše spletne strani je: varme.si.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj jih zbiramo

Komentarji

Ko obiskovalci zapustijo komentarje na spletnem mestu, zbiramo podatke, prikazane v obrazcu za komentarje, in tudi naslov IP obiskovalca in niz uporabniških agentov brskalnika za pomoč pri odkrivanju neželene pošte.

Anonimiziran niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (imenovan tudi hash), je lahko na voljo službi Gravatar, da preverijo, ali ga uporabljate. Politika zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je vaša slika profila vidna javnosti v kontekstu vašega komentarja.

Mediji

Če slike naložite na spletno mesto, se izogibajte nalaganju slik z vgrajenimi podatki o lokaciji (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko prenesejo in ekstrahirajo podatke o lokaciji iz slik na spletnem mestu.

Kontaktni obrazci

Piškotki

Če na naši strani pustite komentar, se lahko odločite, da shranite svoje ime, e-poštni naslov in spletno mesto v piškotkih. To je za vaše udobje, tako da vam ni treba ponovno vnesti svojih podatkov, ko zapustite drug komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če imate račun in se prijavite na to spletno mesto, bomo določili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili tudi več piškotkov, ki bodo shranili podatke za prijavo in izbire zaslona. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki možnosti zaslona pa trajajo eno leto. Če izberete »Zapomni si me«, se bo prijava nadaljevala dva tedna. Če se odjavite iz računa, se bodo piškotki za prijavo odstranili.

Če urejate ali objavljate članek, se v brskalnik shrani dodatni piškotek. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in preprosto označuje ID objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Preneha veljati 1 dan.

Vdelana vsebina z drugih spletnih mest

Členi na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. Videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša na enak način, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjim osebam in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakciji z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Analiza podatkov

S kom delimo vaše podatke

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki shranijo za nedoločen čas. To je zato, da lahko samodejno prepoznamo in odobrimo nadaljnje komentarje, namesto da bi jih zadržali v čakalni vrsti za moderiranje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na naši spletni strani (če obstajajo), shranjujemo tudi osebne podatke, ki jih posredujejo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen če ne morejo spremeniti svojega uporabniškega imena). Administratorji spletnih mest lahko te informacije tudi pregledajo in uredijo.

Katere pravice imate nad svojimi podatki

Če imate račun na tem spletnem mestu ali ste zapustili komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste nam jih posredovali. Lahko tudi zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje nobenih podatkov, ki jih moramo hraniti v upravne, pravne ali varnostne namene.

Kam pošiljamo vaše podatke

Komentarji obiskovalcev se lahko preverijo z avtomatsko storitvijo za odkrivanje neželene pošte.

Vaši kontaktni podatki

Dodatne informacije

Kako zaščitimo vaše podatke

Kakšne postopke imamo ob kršenju podatkov

Od katerih tretjih oseb prejemamo podatke

Kakšno avtomatizirano odločanje in / ali profiliranje uporabljamo z uporabniškimi podatki

Zahteve za razkritje predpisov v industriji

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services