Centralno sesanje

Flexit centralno sesanje – inovativne rešitve, vrhunska kakovost

Bolj učinkovito čiščenje z manjšo porabo energije

Flexit centralno sesanje je bilo dodelano v ključnih segmentih. Motorju centralnega sesalca je bila povečana moč sesanja in je kljub temu postal bolj učinkovit. Kot dodatno lastnost, pa je postal še bolj varčen z manjšo porabo energije.

Brezžična komunikacija

Novi centralni sesalec ima brezžično dvostransko komunikacijo, t.j. informacija se pošilja v obe smeri med ročico sesalne cevi in sesalno enoto. To posreduje pomembne informacije iz centralne sesalne enote. Iz tega razloga, ni potrebe po nizkonapetostnem kablu za povezavo centralne enote z vtičnicami. Kot dodatna lastnost je sedaj cev lažja in je enostavnejša za uporabo. Sesalna enota ima še vedno priklop za nizkonapetostne kable, zato jo je mogoče uporabiti tudi na obstoječih instalacijah.

Manjši hrup

Izboljšave so omogočile še tišje delovanje sesalne enote. To naredi čiščenje še bolj prijetno brez motečega zvoka za vse ostale.

Praktične informacije na zaslonu ročice

Sesalna ročica ima več novosti. Zaslon z informacijami prikazuje uporabne podatke kot npr. kdaj je potrebno posodo za prah prazniti. Ročica je na voljo v dveh izvedbah.

Pametno krmiljenje

Kot dodatek k on/off funkciji, lahko tudi nastavljate moč sesanja preko sesalne ročice. Predhodno se je to lahko storilo z odpiranjem “napačnega zraka”. Sedaj je to enostavno urejeno preko krmiljenja hitrosti motorja direktno preko sesalne ročice.

Vas zanimajo naše storitve?

Kontaktirajte nas

Partnerji

Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services