Flexit C2

Flexit C2

Rekuperator Flexit C2

Flexit C2 je prezračevalna naprava z visok učinkovitim rotacijskim toplotnim prenosnikom in nizkoenergijskimi ventilatorji. Primerna je za manjša stanovanja, vrstne hiše in se lahko uporabi tudi v barakah. Enota je nizka in zato primerna tudi za stropno vgradnjo. Njen kompaktni dizajn omogoča enostavno vgradnjo. C2 enota se lahko vgradi pod strop, na podstrešje ali na zid.

  • 80% učinkovitost
  • Vgradnja tako pod strop kot na steno
  • Omogoča izredno prijetno notranjo klimo z nadzorovanim prezračevanjem
  • Majhna teža in nizka enota
  • Na zalogi za hitro dobavo

Flexit C2 – rekuperator

Na voljo sta leva in desna izvedba za izbiro bolj primerne instalacije.

Flexit C2 je prezračevalna enota z visoko učinkovitostjo in rotacijskim toplotnim prenosnikom. Primerna je za vgradnjo v tehnični prostor, utility, skladišče, na podstrešje ali katerikoli drug primeren prostor. Enota ima več načinov vrgadnje, nanjo pa se lahko priklopi tudi kuhinjska napa (na za to predviden priklop). Primerna je tako za novogradnje kot obstoječe objekte. Dobavljiva je z EC ventilatorji in opremljena z F7 kompaktnimi filtri. Za regulacijo sta na voljo dve enoti CI60 in CI600.

Enota je izolirana in ima vgrajen rotacijski izmenjevalec, dodatni električni predgrelec vstopnega zraka, F7 filtre in zunanjo zmogljivo regulacijo za krmiljenje prezračevalnega sistema.

Flexit C2 ima možnost priklopa CO2 tipala, brezžičnega modula, tipala vlage in senzorja gibanja. Filtri so enostavni za menjavo. Filtri obenem omogočajo čistost enote, tako da je delovanje brezhibno skozi ves čas.

Flexit C2 se lahko vgradi na več načinov. Stropno ali stensko, horizonlano ali vertikalno, lahko se vgradi tudi v hladne prostore kot npr. podstrešje.

Opis Vrednost
Regulacije: Izberite med CI60 in/ali CI600
Avtomatika: CS 60
Višina: 525 mm
Širina: 900 mm
Globina: 350 mm
Teža: 46 kg
Napajanje: 230 V
 Varovalka: 10 A
Napajanje ventilatorji: 85 W
Tip ventilatorjev: B-rotacijski
Krmiljenje motorja ventilatorjev: 0-10 V
Maks. hitrost ventilatorjev: 4050 rpm
Dimenzije filtrov (š x v x g): 293 x 226 x 48 mm
Razred filtrov: F7
Priklop zraka: Ø125 mm
Barva: White
Frekvenca: 50 Hz
Energijski razred: A

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services