Rekuperator Flexit UNI 4

Rekuperator Flexit UNI 4

Rekuperator Flexit UNI 4

Znižuje stroške ogrevanja – prihrani stroške projektiranja – rešuje problematične objekte

Kompaktna prezračevalna enota Flexit UNI 4 ima kapaciteto okoli 680 m³/h in je primerna za majhne hiše in manjše stanovanjske objekte. UNI 4 je baziran na prejšnjih Flexit rekuperatorjih in ima številne nove lastnosti. Montira se lahko na steno ali na tla (podstavki kot dodatna oprema).

  • Zelo učinkovita
  • Izredno tiha
  • Omogoča priklop na pametno instalacijo preko Modbus vmesnika
  • Enostavno upravljanje in vrhunski dizajn
  • Novi krmilni enoti CI 60 in CI 600 sta moderno oblikovani, enostavni za rokovanje in nadzorovanje prezračevalnega sistema

Rekuperator Flexit UNI 4

Na voljo sta leva in desna izvedba za izbiro bolj primerne instalacije.

Rekuperator Flexit UNI 4 je prezračevalna enota z visoko učinkovitostjo in rotacijskim toplotnim prenosnikom. Primerna je za vgradnjo v tehnični prostor, utility, skladišče, na podstrešje ali katerikoli drug primeren prostor. Enota ima več načinov vrgadnje, nanjo pa se lahko priklopi tudi kuhinjska napa (na za to predviden priklop). Primerna je tako za novogradnje kot obstoječe objekte. Dobavljiva je z EC ventilatorji in opremljena z F7 kompaktnimi filtri. Za regulacijo sta na voljo dve enoti CI60 in CI600.

Enota je izolirana in ima vgrajen rotacijski izmenjevalec, dodatni električni predgrelec vstopnega zraka, F7 filtre in zunanjo zmogljivo regulacijo za krmiljenje prezračevalnega sistema.

Flexit UNI 4 ima možnost priklopa CO2 tipala, brezžičnega modula, tipala vlage in senzorja gibanja. Filtri so enostavni za menjavo. Filtri obenem omogočajo čistost enote, tako da je delovanje brezhibno skozi ves čas.

Flexit UNI 4 se lahko vgradi na več načinov. Stropno ali stensko, horizonlano ali vertikalno, lahko se vgradi tudi v hladne prostore kot npr. podstrešje. Enota je flexibilna, zato lahko priklope dovodnega in odvodnega zraka premaknemo na spodnjo stran, v kolikor je to potrebno s tem, da zamenjamo poziciji pokrova in priklopnega nastavka.

Opis Vrednost
Regulacije: Izberite med CI60 in/ali CI600
Avtomatika: CS 60
Pretok zraka (maks.): 600 m³h
Višina: 700 mm
Širina: 900 mm
Globina: 540 mm
Teža: 86 kg
Napajanje: 230 V
 Varovalka: 10 A
Napajanje ventilatorji: 212 W
Tip ventilatorjev: B-rotacijski
Krmiljenje motorja ventilatorjev: 0-10 V
Maks. hitrost ventilatorjev: 2930 rpm
Dimenzije filtrov (š x v x g): 459 x 207 x 31 mm
Razred filtrov: F7
Priklop zraka: Ø160 mm
Barva: White
Frekvenca: 50 Hz
Energijski razred: A

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services