Lotus serija Beto

Lotus serija Beto

Lotus serija Beto je serija vrhunskih kaminov na drva. Serija Beto je zasnovana tako, da kamini zelo dolgo držijo toploto. Obloženi so z betonsko oblogo ali oblogo iz naravnega kamna steatita (ang. soapstone). Steatit odlikujejo številne prednosti, med katerimi izstopajo njegove lastnosti zadrževanja toplote. Da bi dosegli podoben učinek pri kaminih Beto z betonsko oblogo, izberite modele z dodanimi kamni Powerstones. Beton omogoča nešteto možnosti oblikovanja, zato se lahko pri izbiri kaminske peči odločite za harmoničen in eleganten videz. Obe vrsti peči v seriji sta na voljo v različnih izvedbah in velikostih. Model s steatitom se najbolj približa edinstvenim značilnostim pravega kamnoseškega izdelka. Kamini imajo standardno nameščene tečaje na levi strani, lahko pa naročite tudi tečaje na desni strani.

Kamne Powerstones je zasnovalo podjetje Lotus in ponašajo se predvsem z dobrimi lastnostmi akumuliranja toplote. Nameščeni so nad kuriščem kaminskega vložka in so del standardne opreme kaminov Beto z oblogo iz steatita. Pri kaminih Beto z betonsko oblogo so kamni Powerstones na voljo za doplačilo.

Lotus Beto Magic door

Beto 470 – Magic door

Lotus Beto 470M - Magic door

Beto 470M – Magic door

Lotus Beto 470W - Magic door

Beto 470W – Magic door

Lotus Beto 470WM - Magic door

Beto 470WM – Magic door

Lotus Beto 700 - Magic door

Beto 700 – Magic door

Lotus Beto 700M - Magic door

Beto 700M – Magic door

TEHNIČNI PODATKI

Tehnični podatki
301 kg
1331 mm
830 mm
510 mm
833 mm
12 Pa
6 kW
3-7 kW
30-120 m2
18
1,7 kg
84%

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services