Notranja enota ExoTank Basic 300

Notranja enota ExoTank Basic 300

Opis: Notranja enota ExoTank Basic 300

Notranja enota ExoTank Basic 300 je najnovejša notranja enota za toplotne črpalke Euronom, in jo najlažje opišemo z besedama poljubnost in fleksibilnost. V številnih instalacijah niso potrebne številne dodatne funkcije in krmiljenja. Pri Euronom so pomislili tudi na to in odvzeli vse “nepotrebne” dodatne funkcije, s čimer je dosežena bistveno konkurenčnejša notranja enota, ne da bi pri tem trpela kvaliteta.

V osnovi deluje ExoTank Basic kot navaden zalogovnik, ki je pripravljen za priklop na toplotno črpalko Euronom. Preko vgrajenega zaslona, se opravijo vse osnovne nastavitve in sistem je pripravljen na prvi zagon.

Glede na izvedbo instalacije, je na voljo številna dodatna oprema, ki se lahko prigradi tudi naknadno in se s tem poveča možnosti samega sistema. Notranja enota ExoTank Bacis 300 se enostavno dogradi s kompletom za pripravo sanitarne vode, krmiljenjem električnega grelnika, frekvenčno krmiljeno obtočno črpalko med toplotno črpalko in notranjo enoto, krmiljenje mešalnega ventila idr.

FUNKCIJE

ExoTank Basic mogoča številne možnosti priklopa in načinov delovanja sistema. Od enostavnega ogrevanja s fiksno temperaturo do ogrevanja s pomočjo krivulje (plavajoča kondenzacija). V kolikor se prigradi frekvenčno krmiljena obtočna črpalka, ExoTank Basic regulacija avtomatsko krmili pretok skozi zunanjo enoto (dodatna oprema). ExoTank Basic lahko krmili tudi dodatno ogrevanje (npr. olje, plin, ipd.) ali dodatni elektični grelnik naknadno vgrajen v notranjo enoto (dodatna oprema).

FLEKSIBILNA VGRADNJA

Kot pri ostalih notranjih enotah ExoTank 200/300 je omogočena enostavna vgradnja. Določene cevi so že vgrajene ali pa je za njihov priklop predpripravljeno vse, tako da je vse dostopno s sprednje strani. Izhodi za cevi so možni z zgornje, spodnje ali zadnje strani, ter levo ali desno, v kolikor je to potrebno. Konstrukcija ohišja je narejena tako, da so za priklop potrebne zgolj ravne cevi.

Notranja enota ExoTank Basic 300 je kompatibilna z naslednjimi modeli toplotnih črpalk:

ExoTank Basic:

ExoAir 7,5 / 10,5 / 16
ExoAir EVI 10/14
Exotic 5, 8, 10, 12, 17

Več o sistemih z notranjo enoto ExoTank Basic lahko preberete v tehničnih lisih in navodilih za uporabo v rubriki dokumenti.

Notranja enota ExoTank Basic 300 – prospekt

Notranje-enote-Euronom---ExoTank

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services