Toplotna črpalka Euronom ExoAir EC 10

Toplotna črpalka Euronom ExoAir EC 10

ExoAir EC je toplotna črpalka, ki ima prav tako kot njene predhodnice, ohišje izdelano v celoti iz nerjavečega jekla. Nerjavno jeklo je seveda dražje od navadne pločevine ali plastičnih mas, vendar menimo, da mora izdelek, ki bo številna leta stal zunaj, imeti na voljo najboljši material. Toplotne črpalke serije ExoAir EC bodo opremljene s popolnoma novim kompresorskim modelom, ki omogoča spremenljivo moč ogrevanja. Novi veliki ventilator s spremenljivo hitrostjo bo omogočil večjo zmogljivost z večjim zračnim volumnom in hkrati znižal nivo zvoka drastično.

Da bi v celoti izkoristili zmogljivost kompresorja ki ga ima vgrajenega toplotna črpalka, uporabljamo elektronski ekspanzijski ventil z lastno razvito programsko opremo, ki je patentirana. Imamo tudi veliko drugih inovativnih funkcij kot naprimer super asimetrični kondenzator, “cunamiwings” ventilator, OFC (optimal flow control) tehnologijo, vendar to niso najpomembnejše lastnosti. Najpomembnejše je, da ste lahko prepričani, da dobite najboljše v stvarnosti, in ne le na papirju.

Toplotna črpalka Euronom ExoAir EC 10 je torej najboljša izbira za vašo hišo na tržišču. Zahtevajte več informacij še danes! Tel. 059 011 371 ali pišite na ponudbe@varme.si

  • oznaka učinkovitosti velja za ogrevalni paket Euronom z enoto ExoAir EC 10

Toplotna črpalka Euronom ExoAir EC 10 je enota zrak/voda, ki je izredno zanesljiva in v celoti izdelana na Švedskem. Priklopiti jo je možno na notranjo enoto ExoTank Basic 300  ali na povsem nov zalogovnik ali bojler, od Aprila letos pa tudi  VPX 200. Delovanje zunanje enote je zagotovljeno do -25°C zunanje temperature , vodo pa lahko ogreje do 65°C.

Nerjavna toplotna črpalka Euronom ExoAir EC 10 ima vgrajeno osnovno regulacijo MiniLogiQ, s katero lahko krmili ogrevanje ogrevalne vode v zalogovniku s fiksno ali pomično kondenzacijo.

V kolikor želimo več, se prigradi ločena regulacija MasterLogiQ. Toplotna črpalka Euronom ExoAir EC 10 ima vgrajen nov kompresor s prilagodljivo hitrostjo in poseben ventilator “Tsunami wings”, ki omogoča toplotni črpalki izredno tiho delovanje.

Za prigraditev k toplotni črpalki ExoAir se lahko odločimo tudi med novim zalogovnikom ali bojlerjem. Za podrobnosti pri vezavi se obrnite na uvoznika ali vašega instalaterja.

Tehnični podatki  ExoAir EC 10
Mere š x g x v 1000 x 600 x 1400 mm
Teža  160 kg
Napajanje 3x400V N PE (1x230V N PE)
Varovalka 16A (400V) 20/25A (230V)
Tip kompresorja Scroll
Hladivo R410A
Ventilator Prilagodljiva hitrost (EC)
Maks. pretok zraka 7000 m3/h
Kondenzna posoda Vgrajena z grelnim kablom
Maks. temperatura dvižnega voda 65 °C
Deluje do zunanje temperature -25 °C
Ogrevalna moč (+7/35) 2-12 kW

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services