Kamini

Lotus kaminski vložek Steel

Danska oblika s poudarkom na funkcionalnosti

Kamin bi moral biti enostaven za uporabo, privlačen in okolju prijazen. Zato so se pri Lotus-u odločili, da dajo prednost kakovosti in funkcionalnosti z njihovo oblikovno filozofijo, kot tudi z njihovim izborom materialov. Vsi njihovi kamini so preizkušeni pri priznanih organizacijah, tako da jamčijo, da bo Lotus vedno izpolnjeval najbolj stroge okoljske zahteve.

Kamini na trda goriva Lotus so lahko umestljivi v katerikoli prostor, saj so stilsko oblikovani že v zasnovi. Stalno dodajamo nove modele, zato vas z veseljem ponovno pričakujemo na naši strani in predstavili vam bomo prednosti in novosti.

Lotus Beto Magic door
kamin Lotus M1 Dark
Lotus Maestro white
kamin Lotus M2 Sand

Paleta kaminov Lotus je bila ustvarjena v tesnem sodelovanju z arhitektom Kaare Solvstenom, tehnikami in dobavitelji iz vsega sveta. Lotus združuje danski dizajn s tradicijo najboljših in kakovostnih materialov, ki vsebujejo edinstveno obliko, funkcionalnost in tehnologijo.

Lotus proizvaja kamine že od leta 1979. Proizvodni program zdaj vključuje 10 edinstvenih zasnov v serijah, ki se lahko vsi dopolnjujejo z različnimi dodatki. Kamin se ujema v vaš dom ter zadovoljuje vse potrebe vaše družine v celoti.

kaare-projektant

Vas zanimajo naše storitve?

Kontaktirajte nas

Partnerji

Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services