Kotli

Kotli na drva in pelete Värmebronen

Vrhunski kotli iz litega železa proizvedeni na Švedskem imajo številna priznanja na mednarodnih sejmih. Preverite najnovejše in najaktualnejše novice in se odločite za kvaliteto pred vsem. Dolga življenjska doba in visoki izkoristki so lastnosti, ki postavljajo kotle Värmebronen pred ostale na tržišču.

Za ponudbo nam pišite na ponudbe@varme.si ali pa nas pokličite na 059 011 371.

Kotli na drva

Kotel na drva Vedolux 50

Kotli na pelete

pellmax_UB_med_acktank

Kotli na drva švedskega proizvajalca Värmebaronen s preko 40 leti izkušenj, lahko dobite pri podjetju Varme d.o.o.. Za ponudbo pokličite na 059 011 371 ali stisnite spodnjo povezavo za ponudbo.

Kotel Vedolux 350 ustreza zahtevam Eko Sklada za pridobitev nepovratne subvencije in je bil obenem tudi nagrajen za vrhunski design. Veliko kurišče omogoča kurjenje z dolgimi poleni, s prigrajenim zalogovnikom pa tvori učinkovit ogrevalni sistem.

Vas zanimajo naše storitve?

Kontaktirajte nas

Partnerji

Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services