Kako izbrati centralni sesalni sistem za vaš dom

Kupiti centralni sesalni sistem ali ne?

Ta vodič, vam bo predstavil prednosti centralnega sesalnega sistema in smernice, kako izbrati centralni sesalni sistem za vaš dom.

Če bi želeli hitro in tiho posesati svojo hišo, brez prenašanja sesalca po prostorih, se odločite za vgradnjo centralnega sesalnega sistema.

Centralni sesalni sistem uporabljate s pomočjo vtičnice na steni

Pri centralnem sesalnem sistemu, s seboj nosite samo lahko sesalno cev in palico s sesalno glavo. Ko priključite cev v steno ali tla (odvisno od pozicije vtičnice), prične sesalna enota sesati, lahko pa se sesanje vklopi tudi preko brezžičnega upravljanja na ročici sesalne palice (Flexit CVR 4000). Prah in umazanija potem potuje preko cevnega sistema do sesalne enote, ki je vgrajen v zidovih in tleh. Centralni sesalec ima vgrajeno zbiralno posodo, ki se jo enostavno odstrani in izprazni po potrebi (indikacija na sesalni enoti ali ročici sesalne palice). Centralna sesalna enota je običajno vgrajena v kurilnici, utility-u ali kakšnem drugem servisnem prostoru. Centralni sesalni sistem lahko kupite tudi kot kit-komplet in si ga po priloženih navodilih vgradite sami. Z vgradnjo centralnega sesalnega sistema, boste dosegli tiho in učinkovito sesanje, brez da bi morali prenašati glasni selec po prostorih.

Ker je centralni sesalec vgrajen v umaknjenem prostoru, lahko sesate neslišno, brez da bi motili gledanje televizije ali kakšna druga opravila, hiša pa bo čista. Ob sesanju se vam v nasprotju z klasičnimi sesalci ob sesanju prah ne vrača v prostor, temveč se zbira v posodi vgrajeni v centralni sesalec. To dejstvo je pomembno predvsem pri ljudeh, ki so občutljivi na prah. Posodo za prah se običajno prazni le 2-3 krat na leto. Preden boste kupili centralni sistem za hišo, se pri naših strokovnjakih prepričajte, kateri sistem je optimalen za vaš primer. Z veseljem vam bomo pomagali in dobavili ustrezni sistem, ki ga boste potem vgradili sami s pomočjo navodil ali pa vam ga vgradimo mi.

Za več informacij o sistemih, ki so na voljo, poglejte modele centralnih sesalcev.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services