Na kaj je potrebno misliti ob izbiri toplotne črpalke?

Ob nakupu toplotne črpalke je potrebno pomisliti na več stvari!

Ker je na tržišču cela kopica tistih, ki ponujajo toplotne črpalke, obenem pa tudi smatrajo, da so največji strokovnjaki na področju, je za nakup ustrezne toplotne črpalke definitivno izbira izredno težka. Vsekakor se je dobro vprašati, želim kvalitetno toplotno črpalko z dolgo življenjsko dobo ali mi je bolj pomembna cena? Če je odgovor slednji, je potrebno vzeti na znanje, da se bo po 10. letih najverjetneje v najslabšem primeru pojavila težava, da je potrebno investicijo delno ali v celoti ponoviti. Ste si morda investicijo tako zamišljali? Mislim da ne!

Na kaj je potrebno pomisliti ob izbiri toplotne črpalke?

  • kakšno temperaturo potrebujemo za ogrevanje
  • kakšen princip dela ima toplotna črpalka
  • je regulacija toplotne črpalke in sama toplotna črpalka občutljiva na nihanja v električnem mrežju
  • je regulacija enostavna ali ima mogoče številne funkcije, ki nam otežijo nastavitve in potrebujemo zaradi tega plačevati delovne ure strokovnjaka
  • kako je sistem s toplotno črpalko zastavljen, ima zalogovnik ali ne
  • kako se pripravlja sanitarna voda
  • so potrebni kakšni dodatni skriti stroški, kot naprimer protilegionelni šok ipd.

Pri Varme d.o.o. smo vedno odprti za pogovor in možnost, da skupaj zasnujemo Vaš ogrevalni sistem, tako boste vsekakor dobili optimalno rešitev in optimalno toplotno črpalko. S svojimi 25 letnimi izkušnjami iz tega področja, nam vsekakor lahko zaupate.

Dobrodošli na tel.: 059 011 371 ali pa osebno v naši sprejemni pisarni s predhodno najavo.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services