Vgradnja prezračevanja in nizka vgradna višina

Številni investitorji in projektanti ob snovanju hiše ne pomislijo na instalacijske ravnine in vgradno višino v tleh, saj se v številnih primerih srečujemo s prenizko vgradno višino. Ker želijo investitorji vgraditi tudi prezračevanje z rekuperacijo, smo naleteli na velik problem, saj so taka dejstva do sedaj pomenila visoke dodatne stroške, cevi z nizko višino a vsekakor dovolj pretoka so več kot še enkrat dražje. Sedaj temu ni več tako, saj smo pri podjetju Varme pripravili enostavno rešitev problema.

Vgradnja sistema s cevmi Ø50 mm lahko odpravi številne prepreke zaradi prenizke vgradne višine, ko se izognemo temu problemu, pa s prehodom enostavno nadaljujemo s klasičnimi cevmi. Ravno zaradi omenjenih prehodov in prezračevalnih komor s priklopi Ø50 mm, je vgradnja prezračevanja postala izredno enostavna. Prezračevalni sistemi VarmAir v povezavi s Flexit rekuperatorji norveško-švedske izdelave, delujejo z odličnostjo, obenem pa so idealni tudi tam, kjer smo pozabili na višino. Enako velja pri adaptacijah, kjer pa nimamo vpliva na višino, saj je le-ta ponavadi pogojena z vgrajenimi vrati in okni.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services