Naše storitve

Ogled

Ko ste se odločili za naše storitva, vam brezplačno opravimo ogled trenutne situacije na objektu, saj lahko tako bolj kvalitetno pripravimo optimalno rešitev po vaših željah. Ob ogledu objekta obenem tudi določimo potek dovodnih in odvodnih instalacij za vodovodne sisteme, talno ogrevanje in prezračevanje. Določimo postavitev zunanje enote toplotne črpalke oziroma postavitev zemeljskega kolektorja za toplotno črpalko ter določimo postavitev opreme v kotlovnici.

Tako ob ogledu dobite okvirno sliko posegov in potrebnega prostora, da se strojne instalacije kvalitetno izvršijo in da med gradnjo ne boste imeli nepotrebnih zapletov.

ogled

Svetovanje

Ko ste v fazi načrtovanja novogradnje ali pa adaptacije obstoječega objekta je priporočljivo, da se posvetujete s strokovnjaki glede vseh podrobnosti. Ker imamo izkušnje z vsemi storitvami, ki jih nudimo tako s praktičnega kot teoretičnega vidika, vam lahko pomagami pri vseh vprašanjih, ki se porajajo.

Naše storitve tako obsegajo svetovanje pri načrtovanju vodovodnih instalacij, instalacij talnega ogrevanja, zasnovi sistema toplotne črpalke (zrak/voda, zemlja/voda, voda/voda) z vsemi spremljajočimi posegi, zasnovi centralnega prezračevalnega sistema in centralnega sestalnega sistema in svetovanje pri izbiri ustreznega prostostoječega ali vgradnega kamina.

svetovanje

Rešitve in ponudbe

Ko smo pripravili ustrezno zasnovo in rešitev za vaš objekt, skladno z izraženimi željami, vam pripravimo ustrezne ponudbe za dobavo celotnega potrebnega materiala na objekt in kakovostno izvedbo strojnih instalacij. Z vami sodelujemo skozi celoten proces izvajanja in vgradnje sistemov ter se prilagajamo vašim željam. Vodilo je vsekakor kvalitetno izvedeno delo, zato vedno argumentirano svetujemo pri vseh potrebnih spremembah.

resitev

Instalacija / montaža

Pri montaži in vgradnji upoštevamo želje naročnika in uporabljamo izključno preverjene in kvalitetne materiale. Sistemi, ki jih vgrajujemo so skandinavskega porekla in za njih lahko zagotovimo 10 letno jamstvo na zadovoljstvo. Vgrajene toplotne črpalke, prezračevalni rekuperatorji, kotli na pelete in trda goriva ter kamini so vrhunske kvalitetne in zagotavljajo udobnost in komfortno bivanje.

jobman oblacila

Vas zanimajo naše storitve?

Kontaktirajte nas

Partnerji

Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services