O podjetju

O podjetju

Podjetje VARME d.o.o. je bilo ustanovljeno z namenom, da se na tržišču ponudijo kvalitetni skandinavski sistemi za ogrevanje, vodovod in prezračevanje. Ker je bilo v procesu veliko povpraševanja tudi po kaminih in kaminskih vložkih, smo v Slovenijo pripeljali tudi vrhunske danske kamine Lotus. Kot dopolnitev prodajnega asortimana smo dodali še švedsko/norveške centralne sesalne sisteme in švedska ter britanska zaščitna oblačila in obutev.

Podjetje VARME d.o.o. temelji na kvalitetni zasnovi, vgradnji in vzdrževanju ogrevalnih sistemov s toplotnimi črpalkami Mecaterm, ter lahko zagotavljamo vrhunsko talno ogrevanje z 10 letnim jamstvom na zadovoljstvo. Talno ogrevanje ne samo zasnujemo, temveč ga tudi vrišemo v vaše načrte in priložimo tabelo z nastavitvami pretokov. Tako nimate nikakršnih težav ob nastopu kurilne sezone, saj je toplota že avtomatsko enakomerno porazdeljena po prostorih s pomočjo nastavljenih pretokov.

Imamo preko 24 let izkušenj s področja ogrevanja s toplotnimi črpalkami in prezračevanja z rekuperacijo, zato lahko kvaliteno svetujemo in pomagamo pri načrtovanju strojnih instalacij za vaš objekt. Za seboj imamo številne strokovnjake z vseh področij, ki jih ponujamo, saj smo tesno povezani s skandinavskimi dobavitelji. Tako sodelujemo pri razvoju novih toplotnih črpalk Mecaterm/Euronom, izboljšavam na področju talnega ogrevanja in vodovodnih sistemov ter tesno sodelujemo s partnerji iz področja prezračevanja. Naši sistemi so kvalitetnejše izdelave in zatorej njihova življenska doba daljša od konkurenčnih izdelkov. Prepričate se najlažje tako, da se pri gradnji odločite za nas.

Vas zanimajo naše storitve?

Kontaktirajte nas

Partnerji

Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services