Komore in cevi

Cev za prezračevanje Ø75 mm

Cev za prezračevanje – Antistatično in antibakterijsko obdelana cev za prezračevalne sisteme Ø75 mm

Preberi več

VarmAir cev za prezračevanje Ø50 mm

Antistatično in antibakterijsko obdelana cev za prezračevanje dimenzije Ø50 mm. Primerna za prehodna mesta in instalacije, kjer nimamo dovolj višine za montažko klasičnih prezračevalnih cevi Ø75 mm.

Preberi več

VarmAir cev za prezračevanje Ø75 mm

Antistatično in antibakterijsko obdelana cev za prezračevanje dimenzije Ø75 mm. Cev je fleksibilna in se uporablja v prezračevalnih sistemih z rekuperacijo, tako za odvajanje kot dovajanje zraka v prostore.

Preberi več

VarmAir Komora za prezračevanje 2 x Ø75 mm

Prezračevalna komora z dvema priklopoma prezračevalne cevi Ø75 in priklopom za prezračevalni ventil  Ø125. Narejena je iz ojačanega polikarbonata z dodanimi tekstilnimi vlakni ter antistatično in antibakterijsko zaščito.

Preberi več

VarmAir Komora za prezračevanje 4 x Ø50 mm

Prezračevalna komora s štirimi priklopi prezračevalne cevi Ø50 in priklopom za prezračevalni ventil  Ø125. Narejena je iz ojačanega polikarbonata z dodanimi tekstilnimi vlakni ter antistatično in antibakterijsko zaščito.

Preberi več

VarmAir prehodni kosi 2 x Ø75 mm – 4 x Ø50 mm

Prehodni kosi VarmAir 2 x Ø75 mm – 4 x Ø50 mm za prehode preko cevi, kjer se sekajo prezračevalne cevi ali pa nimamo na razpolago dovolj višine za klasično 75 mm cev.

Preberi več

VarmAir PRO 12 – razdelilna komora 12 priklopov

VarmAir PRO 12 razdelilna komora je narejena iz modificiranega polypropylena in je namenjena tvorjenju profesionelnega prezračevalnega sistema s fleksibilnimi cevmi Ø 75 mm. Razdelilna komora se z dovodnimi cevmi povezuje neposredno na ...

Preberi več

VarmAir PRO 12S – razdelilna komora 12 priklopov

VarmAir PRO 12S razdelilna komora je narejena iz modificiranega polypropylena in je namenjena tvorjenju profesionelnega prezračevalnega sistema s fleksibilnimi cevmi Ø 75 mm. Razdelilna komora se z dovodnimi cevmi povezuje neposredno na ...

Preberi več

VarmAir PRO 16 – razdelilna komora 16 priklopov

VarmAir PRO 16 razdelilna komora je narejena iz modificiranega polypropylena in je namenjena tvorjenju profesionelnega prezračevalnega sistema s fleksibilnimi cevmi Ø 75 mm. Razdelilna komora se z dovodnimi cevmi povezuje neposredno na ...

Preberi več

VarmAir PRO 16S – razdelilna komora 16 priklopov

VarmAir PRO 16S razdelilna komora je narejena iz modificiranega polypropylena in je namenjena tvorjenju profesionelnega prezračevalnega sistema s fleksibilnimi cevmi Ø 75 mm. Razdelilna komora se z dovodnimi cevmi povezuje neposredno na ...

Preberi več
1 2

Vas zanimajo naše storitve?

Kontaktirajte nas

Partnerji

Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services