Priljubljeni izvajalec 2017

Priljubljeni izvajalec 2017

S ponosom vas lahko obvestimo, da smo po mnenju naših zadovoljnih strank, prejeli plaketo “Priljubljeni izvajalec 2017“. Podeljuje jo portal VseStoritve.com v sodelovanju z Sejmom Dom, prilogo Delo in Dom ter trgovino Merkur in seveda dobro oceno zadovoljnih strank preko njihovega portala.

 

Podjetje sem najel za izvedbo ogrevanja enostanovanjske hiše. Odločil sem se za toplotno črpalko Mecaterm in po enem letu uporabe sem zelo zadovoljen z samim delovenjem, predvsem pa z letnimi stroški. ( okoli 700€ za zimsko ogrevanje hiše in celoletno ogrevanje sanitarne vode).
Podjetje je izvedlo kompletno namestitev, kar pomeni polaganje cevi za talno ogrevanje, priklop zunanje in notranje enote ter prvi zagon.
Zelo zadovoljen sem tudi z servisom oz. z odzivnostjo, če se slučajno kje zatakne. Priporočam!, Matej T.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services