Reference

ZA VEČ INFORMACIJ POKLIČITE –  059 011 371

Toplotna črpalka VarmeMecaterm ArctiQ

Toplotna črpalka VarmeMecaterm – ArctiQ zrak voda

Zamenjava obstoječega električnega grelnika za ogrevanje stanovanja s toplotno črpalko VarmeMecaterm ArctiQ in notranjo enoto MasterBasiQ. V notranjo enoto smo vključili še paket za pripravo sanitarne vode. Toplotna črpalka ogreva radiatorski obstoječi sistem in sanitarno vodo. Zunanjo enoto smo postavili na kotne nosilce, tako je dvignjena od tal. S tem smo prihranili prostor zunanjega atrija.

Toplotna črpalka VarmeMecaterm je zanesljiva in ima ohišje iz nerjavnega jekla, kar omogoča dolgo življenjsko dobo.

Zunanja enota toplotne črpalke VarmeMecaterm

Kamin Lotus Sola vgrajen za prijetne zimske trenutke

Po želji stranke, smo vgradili prostostiječi kamin Lotus Sola. Kamin bo služil za ogretje osrednjega prostora v prehodnem obdobju in prijetnim zimskim trenutkom ob držinskih srečanjih.

Kamin Lotus Sola

Toplotna črpalka Mecaterm ArctiQ - zrak voda

Toplotna črpalka Mecaterm ArctiQ – zrak voda je zanesljiva toplotna črpalka, saj v Sloveniji deluje že preko 20 let. Vsi sistemi so enostavno zasnovani in omogočajo komfortno ogrevanje objektov s talnim ogrevanjem kot tudi radiatorskim ogrevanjem. Sistemi imajo v notranji enoti serijsko vgrajen zalogovnik, zato je število vklopov in izklopov toplotne črpalke minimalno. V galeriji si lahko ogledate nekaj vgrajenih sistemov.

Toplotne črpalke Mecaterm so narejene iz nerjavne pločevine in zato obdržijo svoje lastnosti in izgled tudi po dvajset in več letih.

Podjetje Mecaterm že preko 40 let razvija in izboljšuje toplotne črpalke, tako je ena od prednosti tudi VFC tehnologija, ki omogoča delovanje sistema s toplotno črpalko Mecaterm brez souporabe električnega grelnika.

Notranje enote Mecaterm za priklop na toplotne črpalke Mecaterm, vsebujejo zalogovnik/dva zalogovnika, kar omogoča učinkovitejše delovanje z manj številnimi vklopi, hitrim odmrzovanjem brez uporabe električnega grelnika in drugimi prednostmi.

Vgrajeni kamini Lotus

Kamini Lotus so kamini visoke kvalitete, stilsko oblikovani in primerni za vsak prostor, saj je prodajni program širok in obsega številne modelne različice. V galeriji si lahko ogledate nekaj vgrajenih primerov kaminov.

Vgradnja centralnega sesalnega sistema Flexit

Vgradnja centralnega sesalnega sistema Flexit

Centralni sesalni sistem Flexit bo vgrajen na stanovanjskem objektu v Ljubljani. Vsekakor odlična izbira, saj je v tem primeru v štirinadstropni stanovanjski hiši sesalec pozicioniran v kotlovnici, v vsakem nadstropju pa ima investitor eno ali dve vtičnici za sesalno cev. Tako bo s sesalcem dostopen prav vsak kotiček hiše.

Prednost centralnega sistema za sesanje je vsekakor manjši hrup, obenem pa ni potrebno sesalec vlačiti s seboj po nadstropjih. Ves prah, ki se pri klasičnih sesalcih vseeno kljub filtu odvaja tudi v zrak prostora, se pri centralnem sesalnem sistemu odlaga v posodo. Centralni sesalec Flexit lahko v kombinaciji s Flexit centralnim prezračevanjem uravnava tudi dovod svežega zraka v prostore. Preverite več na tel.: 059 011 371.

1 2

Vas zanimajo naše storitve?

Kontaktirajte nas

Partnerji

Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services