Sistemi za večstanovanjske objekte

Thermotech MultiLevel – pametna energija v več nadstropjih!

MultiLevel™ je Thermotech koncept za integrirani ogrevalni sistem v večstanovanjskih objektih.

Najbolj razširjeni sistemi ogrevanja v večstanovanjskih objektih so preko radiatorjev s termostatskimi ventili. Sistem je več ali manj standarden v današnjih dneh, vendar ga je mogoče z alternativnim sistemom več kot zadovoljivo nadomestiti. Zakaj ne bi uporabili talnega ogrevanja tudi v večstanovanjskih objektih?

Thermotech MultiLevel koncept omogoča prostorsko pameten in moderen komfort, kjer je poraba energije na istem nivou kot pri pasivni hiši.

Multilevel ™ koncept pomeni, da integriramo talno ogrevanje v vsako nadstropje na pravilno globino v ploščo. S tem dovajamo toploto tako preko tal kot stropa in posledično je lahko temperatura ogrevanja izredno nizka. Taka metoda ne uporablja nikakršne izolacije ali individualne sobne regulacije.

Zaradi izredno nizke ogrevalne temperature, neizolirane talne strukture in brez sobnih regulacij, dobimo samo-prilagajoč ogrevalni sistem. Ogrevalna temperatura celotnega objekta se krmili na podlagi zunanje temperature. Med poletnimi meseci lahko ta isti ogrevalni sistem uporabimo tudi za pohlajevanje.

Rezultat takega sistema je celoletna enakomerna temperatura v prostorih, kar omogoča izredno visok bivalni komfort.

Izkušnja strank in uporabnikov takega sistema je izredno dobra tako po komfortu kot stroških upravljanja.

Prednosti:

  • Nižja poraba energije
  • Enostavnejša vgradnja in nižji konstrukcijski stroški
  • Manj vzdrževanja
  • Visok bivalni komfort
  • Trajno in prijazno okolju
  • Thermotech Multilevel™ koncept je eden od štirih finalistov za “The Indoor Climate Prize”.
MultiLevel-sistemi za večstanovanjske objekte
MultiLevel-sistemi za večstanovanjske objekte

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services