TALJENJE SNEGA

Taljenje snega Thermotech GEO®System

Taljenje snega Thermotech GEO®System lahko vgradimo v arene, športne komplekse, industrijske površine in dvorišča ali podobne površine.

Thermotech taljenje snega je sestavljeno iz v tla položene cevi, priklopljene na razdelilec, ki je lahko vgrajen v objektu ali direktno v talno površino. Komponente vgrajene v sistem taljenja snega so izdelane iz takih materialov, ki imajo dolgo življenjsko dobo in ne zahtevajo posebnega vzdrževanja.

Nadzorni sistem – regulacija

Da bi optimizirali porabo energije, priporočamo v sistemu taljenja snega uporabiti dodelano regulacijo oziroma nadzorni sistem krmiljenja.

Najučinkovitejši način je uporaba Thermotech avtomatske krmilne enote za taljenje snega in ledu, ETR2 in ETO2. Obe enoti imata tako tipalo vlažnosti in zunanje temperature vgrajene v tleh in vklopita odtaljevanje samo v primeru ko je to potrebno.

Vir toplote

Naša priporočila so, vedno imeti taljenje snega vgrajeno kot dodaten sistem, ki ni povezan z ogrevalnim sistemom, t.j. z uporabo vmesnega toplotnega prenosnika, saj obstaja nevarnost zamrznitve sistema.

Ker je Thermotech GEO®System za taljenje snega nizkotemperaturni sistem, je lahko uporabljen za izkoriščanje odpadne energije povratka pri hladilnih sistemih ali centralnih ogrevalnih sistemih.

Taljenje snega Thermotech

Taljenje snega Thermotech

Taljenje snega Thermotech

Thermotech sistemi talnega ogrevanja

Vas zanimajo naše storitve?

Kontaktirajte nas

Partnerji

Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services