THERMOTECH

O Thermotech Scandinavia AB

Zgodovina podjetja Thermotech

Thermotech je danes eden vodilnih Skandinavskih  dobaviteljev talnega ogrevanja in vodovodnih sistemov. Razvijamo, proizvajamo, projektiramo, prodajamo in dobavljamo celovite sisteme zasnovane po merilih kupcev tako za talno ogrevanje, kot za vodovodne sisteme.

Na podlagi bogatih izkušenj, razumemo, podpiramo in svetujemo kupcem za optimalno rešitev posameznega primera. Biti kupec Thermotech sistema mora biti enostavno obenem pa mora biti enostavna tudi uporaba naših sistemov v vaših projektih.

Začetki segajo v leto 1993 ko je projekt Thermotech nastal kot del lokalnega podjetja Energidalen iz Sollefteå na Švedskem. Cilj je bil ustvarjanje delovnih mest v malem mestecu. Ideja je bila ustvariti učinkovit sistem za vodno talno ogrevanje.

Zaposlili so dva stažista in kaj kmalu ugotovili, da se lahko precej razlikujejo od konkurenčnih podjetij na tržišču. Začeli so z razvojem in proizvodnjo.

Thermotech in design

Design je ena od strateških prednosti podjetja Thermotech. Uporablja se med celotnim razvojnim delom novih proizvodovo, rešitev, notranjih procesov in varovanju okolja.

Vodilo v našem razvoju je “Naredi enostavneje in lepše. Naredi edinstveno”.

To predstavlja bistvo dobavljene opreme.

Thermotech – politika kakovosti in okoljska politika

Thermotech politika kakovosti in okoljska politika opisuje vodilo in zagotovilo, ki se ga Thermotech Scandinavia AB s svojimi hčerinskimi podjetji in zastopniki držijo.

Vgradnja themotech talnega ogrevanja v beton

Vas zanimajo naše storitve?

Kontaktirajte nas

Partnerji

Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services