Nova toplotna črpalka Euronom ExoAir EC 10

Podjetje Euronom iz Švedske je na tržišče spustilo najnovejšo toplotno črpalko Euronom ExoAir EC 10, ki je s svojo učinkovitostjo pridobilo energetsko oznako A+++. Nova toplotna črpalka Euronom ExoAir EC 10 je nadaljevanje serije zanesljivih in zmogljivih toplotnih črpalk tipa zrak/voda in deluje do zunanje temperature -25 °C. Brez uporabe električnega grelca dosega ogrevalno temperaturo dvižnega voda do 65 °C. 

Toplotna črpalka Euronom ExoAir EC 10 ima vgrajeno posodo za kondenz z gretjem, napreden inverterski scroll kompresor, inovativni “cunamiwings” ventilator, ki deluje skoraj neslišno in patentirano OFC tehnologijo (optimal flow control) za uravnavanje ogrevanja in sanitarne vode iz zunanje enote.

Toplotna črpalka ExoAir EC 10 je tako najzmogljivejša toplotna črpalka na tržišču. Svojo si lahko zagotovite v prednaročilu na telefonski številki 059 011 371 ali preko e-pošte ponudbe@varme.si.

Več si preberite na povezavi: Toplotna črpalka Euronom ExoAir EC 10

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services