Enote zemlja voda

Toplotna črpalka Exotic

Opis toplotne črpalke Exotic Euronom – Exotic so neodvisne enote, ki delujejo s pomočjo geotermalne energije in energije podtalne vode. Priklopijo se lahko na vse Euronom notranje enote in so zasnovana modularno v ...

Preberi več

Toplotna črpalka Exotic Compact

Opis toplotne črpalke Exotic Compact Toplotna črpalka Exotic Compact je kompaktna toplotna črpalka tipa zemlja/voda in voda/voda. Integriran ima dvojni zalogovnik, spodaj za ogrevalni sistem, zgoraj za ogrevanje sanitarne vode in ...

Preberi več

Zemeljski kolektor za toplotno črpalko

Eden od virov energije, ki jo izkorišča toplotna črpalka za ogrevanje je tudi zemeljski kolektor, preko katerega potem ta črpa energijo zemlje za ogrevanje hiše. Zemeljski kolektorji so lahko dveh izvedb in sicer kompaktne izvedbe (slinky) in klasične izvedbe. Cenejši je vsekakor klasični zemeljski kolektor, vendar potrebuje več prostora na parceli, kompaktni pa potrebuje manjšo površino, gre pa zato več materiala (cevi in mešanice proti zmrzali).

Spodaj je primer kompaktnega zemeljskega kolektorja z razdelilnim jaškom in razdelilcem Terra Calidus, katere zastopamo.

Razdelilec za zemeljski kolektor
Zemeljski kolektor za toplotno črpalko VarmeMecaterm AquaPaQ
Razdelilec za zemeljski kolektor

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services