Nove tehnologije v toplotni črpalki

Subvencije EKO Sklada

Eko-sklad-transparent

JAVNI POZIV

99SUB-OB22

Toplotne črpalke Euronom, prezračevalne enote Flexit in kotli na trda goriva Värmebaronen ustrezajo zahtevam Eko Sklada za pridobitev nepovratne subvencije iz Javnega poziva 99SUB-OB22.

Pomagamo Vam pri vlogi za pridobitev subvencije za vgradnjo ogrevalnega in prezračevalnega sistema.

Obrazec: POZIV JE ZAPRT!

Nove tehnologije in dodatne informacije o toplotnih črpalkah Euronom

V podrubrikah si boste lahko pogledali kakšne so atraktivne in nove tehnologije vgrajene v toplotnih črpalkah Euronom, ki jih delajo v edinstvene in najbolj učinkovite toplotne črpalke na tržišču.

Hans Ljung, konstruktor, ki je zaslužen za uspehe toplotnih črpalk Euronom, je v svojih toplotnih črpalkah združil številna leta izkušenj in razvoja, tako iz svojih preteklih kot tudi sedanjih projektov. Zaslužen je tako za platformo toplotnih črpalk CTC kot IVT, obenem pa je v toplotnih črpalkah Euronom tržišču ponudil najnovejše in najbolj učinkovite tehnologije.

Toplotne črpalke Euronom so z eno takih tehnologij – VFC tehnologijo, na neodvisnih testih instituta SP iz švedske pridobile laskavi naziv “Najučinkovitejša – največ sanitarne vode za manj denarja” saj s pridom izkorišča kompresor namesto električnega grelnika tudi pri nizkih zunanjih temperaturah (v nasprotju s konkurenco) in s tem prihrani vaš denar.

Toplotne črpalke Euronom združujejo zanesljivost, učinkovitost in napredne tehnologije, kar jih zaslužno postavlja na vrh in omogoča njihovo zmago nad konkurenčnimi proizvodi.

Tabela VFC tehnike za ogrevanje - VarmeMecaterm

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services