Nove tehnologije v toplotni črpalki

Subvencije EKO Sklada

Eko-sklad-transparent

JAVNI POZIV

37SUB-OB16

Toplotne črpalke Mecaterm, prezračevalne enote Flexit in kotli na trda goriva Värmebaronen ustrezajo zahtevam Eko Sklada za pridobitev nepovratne subvencije iz Javnega poziva 37SUB-OB16.

Pomagamo Vam pri vlogi za pridobitev subvencije za vgradnjo ogrevalnega in prezračevalnega sistema.

Obrazec: 37SUB-OB16

Nove tehnologije in dodatne informacije o toplotnih črpalkah Mecaterm

V podrubrikah si boste lahko pogledali kakšne so atraktivne in nove tehnologije vgrajene v toplotnih črpalkah Mecaterm, ki jih delajo v edinstvene in najbolj učinkovite toplotne črpalke na tržišču.

Hans Ljung, konstruktor, ki je zaslužen za uspehe toplotnih črpalk Mecaterm, je v svojih toplotnih črpalkah združil številna leta izkušenj in razvoja, tako iz svojih preteklih kot tudi sedanjih projektov. Zaslužen je tako za platformo toplotnih črpalk CTC kot IVT, obenem pa je v toplotnih črpalkah Mecaterm tržišču ponudil najnovejše in najbolj učinkovite tehnologije.

Toplotne črpalke Mecaterm so z eno takih tehnologij – VFC tehnologijo, na neodvisnih testih instituta SP iz švedske pridobile laskavi naziv “Najučinkovitejša – največ sanitarne vode za manj denarja” saj s pridom izkorišča kompresor namesto električnega grelnika tudi pri nizkih zunanjih temperaturah (v nasprotju s konkurenco) in s tem prihrani vaš denar.

Toplotne črpalke Mecaterm združujejo zanesljivost, učinkovitost in napredne tehnologije, kar jih zaslužno postavlja na vrh in omogoča njihovo zmago nad konkurenčnimi proizvodi.

Tabela VFC tehnike za ogrevanje - VarmeMecaterm