TOPLOTNE ČRPALKE ZA BAZENE

O Gullberg & Jansson

Gullberg & Jansson razvija in trži široko paleto cenovno ugodnih in lepo oblikovanih vrhunskih izdelkov za bazene in zdravilišča. Gullberg & Jansson je vodilni na trgu v nordijski regiji za toplotne črpalke za ogrevanje bazenov in ima več kot 400 distributerjev v Evropi.

Gullberg & Jansson ima odlično ​​organizacijo podpore z visoko stopnjo storitev in znanja na izbranih trgih.

Gullberg & Jansson AB (publ) se je na poslovni borzi z vrednostnimi papirji pojavila leta 2012. Glavni delničar Gullberg & Jansson je LMK Ventures, hčerinska družba LMK Industri AB, ki je glavni delničar v Axis AB (publ), v Lundu na Švedskem, vodilnem strokovnjaku na področju video omrežja.

Gullberg & Jansson ima sedež v Höganäs in urad prodaje v Nykøbing Falster na Danskem. Gullberg & Jansson je bilo ustanovljeno leta 2002 in sodelujejo z vodilnimi akterji v bazenski in spa industriji, tako v zasebnem kot v javnem sektorju.

Generalni uvoznik za Gullberg & Jansson toplotne črpalke za bazene:

VARME d.o.o., Na postajo 45, 1315 Velike Lašče

Gullberg & Jansson pooblaščeni patrner

Vas zanimajo naše storitve?

Kontaktirajte nas

Partnerji

Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services