Varstvo podatkov

Pravica do zasebnosti je ena najpomembnejših človekovih pravic v današnji družbi. Pri VARME d.o.o. se tega zavedamo in spoštujemo zasebnost strank ter uporabnikov. Z njihovimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno, pazljivo in skladno z v Republiki Sloveniji veljavnimi predpisi ter internimi akti. Dostop do osebnih podatkov je dovoljen le pooblaščenim zaposlenim v obsegu in z namenom, ki je nujno potreben za nemoteno izvajanje in zagotavljanje storitev družbe in izpolnjevanje pravic in obveznosti iz sklenjenih pogodbenih razmerij z uporabnikom.

Z OSEBNIMI PODATKI UPRAVLJA

Uradno ime: Varme d.o.o.
Sedež: Na postajo 45, 1315 Velike Lašče
Odgovorna oseba v podjetju: Tanja Škantelj, direktor
Kontaktni podatki za varstvo podatkov: ponudbe@varme.si | 059/ 011 371

UPORABA, OBSEG IN NAMEN HRANJENJA TER OBDELAVE

Podjetje uporablja osebne podatke pridobljene preko spletne strani odvisno od obrazca in soglasja za:

  • kontaktiranje strank za in pripravo ponudbe,
  • pošiljanje dokumentov s tehničnimi podatki
  • servisnih storitev oziroma reševanja pritožb
  • servisnih pregledov
  • za registracijo in garancijo pri podjetju kupljene opreme
  • pošiljanja e-novic v obliki nasvetov, novosti, voščil, akcij in podobnih informacij, povezanimi z dejavnostjo podjetja.

Zbrani osebni podatki se varujejo v skladu z ZVOP-1, ZVOP-2, ZPT-1B in GDPR.

NAČIN ZBIRANJA OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatki za namene izvajanja garancijskih, servisnih ter tehnično-podpornih obveznosti podjetja ali njegovih pogodbenih partnerjev, distributerjev ter pooblaščenih skrbnikov se zbirajo na podlagi zakonskih določil. Zbirajo se preko spletnih obrazcev, elektronske pošte ali telefonskih klicev. Za zbiranje osebnih podatkov je potrebno predhodno soglasje uporabnika.

Preko e-pošte ali spletnega obrazca ter telefonskih klicev se lahko zbirajo naslednji podatki:

Elektronski naslov, telefonska številka, ime, priimek, naziv, podjetje, naslov in ostali podatki, ki jih je posameznik sam vpisal v obrazce ali poslal preko elektronske pošte.

Za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, podjetje VARME d.o.o. ne odgovarja.

Osebni podatki se zbirajo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznika.

OBDELOVALCI OSEBNIH PODATKOV

Poleg  podjetja VARME d.o.o. oziroma upravljalca (njegovih zaposlenih) osebne podatke v njegovem imenu in za njegov račun obdelujejo tudi obdelovalci, kot so podjetja, ki podjetju nudijo tehnično podporo pri obdelavi osebnih podatkov, kot na primer izdelovalci in vzdrževalci spletnih mest, razvijalci in uvajalci programskih rešitev, klicni center in obdelovalci, ki jih podjetje VARME d.o.o. angažira za zagotavljanje storitev, potrebnih za izvajanje pogodb, kot so na primer serviserji, monterji, distributerji oz. izvajalci storitev, zunanji tržniki, prevozniki blaga na naslove potrošnikov, zastopniki podjetja VARME d.o.o. pri sklepanju pogodb, vključno z izterjavo in morebitnimi sodnimi postopki.

IZNOS IN VAROVANJE PODATKOV

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

Da bi varovali zbirke osebnih podatkov uporabljamo tehnologije, kot so šifriran komunikacijski kanal s pomočjo protokola SSL (SecureSocketsLayer) med napravo in strežnikom ter uporabnikom in strežnikom, požarnim zidom, omejitev in kontrola dostopa, itd.

OBDOBJE HRAMBE

Podjetje VARME d.o.o. bo obdelovalo osebne podatke v obsegu, ki je potrebeno za kvalitetno pripravo željenih storitev, če so pridobljeni na podlagi privolitve, pa do preklica.

Osebne podatke tako obdeluje do izpolnitve namena oziroma v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov, še posebej, ko je obdelava osebnih podatkov potrebna v okviru sklenitve oziroma izvedbe pogodbe ali izpolnjevanja jamstvenih rokov, razen v primerih, ko je rok hrambe osebnih podatkov zapovedan z zakonom. V slednjih primerih podjetje VARME d.o.o. podatke hrani v skladu z zakonsko zapovedjo.

PRAVICE POSAMEZNIKA

S pisno zahtevo, poslano na naslov podjetja VARME d.o.o., lahko posameznik zahteva dostop, dopolnitev, popravek, blokiranje oz. omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, ugovarja obdelavi podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim ter zahteva prenos podatkov.

Posameznik lahko dane privolitve v obdelavo osebnih kadarkoli trajno ali začasno, v celoti ali delno prekliče s pisno zahtevo, poslano na naslov podjetja VARME d.o.o.. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS, če meni, da se njegovi osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

PRAVNO OBVESTILO

VARME d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli brez predhodne najave spremeni te pogoje uporabe, če meni da je to potrebno.

Ti pogoji uporabe so objavljeni in se nahajajo na spletni strani ponudnika in sicer na vstopni strani storitve. Uporaba storitve dokazuje, da je uporabnik seznanjen s temi pogoji uporabe, se z njimi strinja in jih v celoti sprejema.

Podatki na spletni strani www.varme.si, so last podjetja VARME d.o.o. in se brez privoljenja ne smejo kopirati ali razmnoževati oziroma na kakršen koli drug način uporabiti. Za delovanje spletne strani nismo odgovorni, prav tako ne za morebitne težave zunanjih partnerjev s katerimi sodelujemo. Pridržujemo si pravico do mogočih napak ali sprememb na spletni strani.

Partnerji

Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services