Vodovodni sistemi Thermotech

Vodovodni sistemi Thermotech

Thermotech talno ogrevanje

Thermotech MultiSystem™ za santarno vodo

Podjetje Thermotech je z uvedbo MultiSystem™ razvoda za santarno vodo, poseglo tudi na tržišče vodovodnih instalacij in krepko okrepilo svojo pozicijo na tržišču. Sistem “Prefab” in “MultiSystem™” sta zasnovana tako, da instalacijo lahko izvede tako instalater kot tudi končna stranka.

Sistem je hitro vgrajen in zanesljiv, saj so sistemi zasnovani tako, da od vira do priklopnega mesta ni spojev, kar zmanjšuje možnost napak in neodkritih napak.

Prefab” sistemi imajo poleg zgoraj naštetih prednosti še eno, to je tovarniško predsestavljene omarice z razdelilci za sanitarno vodo in talno ogrevanje, kar bistveno skrajša čas montaže, obenem pa omogoča vgradnjo tudi s pomočjo razumljivih in enostavnih navodil.

Več lahko preverite na straneh proizvajalca ali pa se pozanimate pri nas, kjer Vam izdelamo tudi ponudbo.

Omarica-prefab za vodovod Thermotech
Omarica za vodovod - Thermotech

Vas zanimajo naše storitve?

Kontaktirajte nas

Partnerji

Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si
Partnerji - varme.si

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, lahko shranjuje ali prikliče informacije v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte osebne storitve za piškotke.

Decline all Services
Accept all Services